torsdag den 18. februar 2016

Eventyrlig uge - 2. uge i Addis


I den anden uge i Addis havde vi skole på for os selv, bare os tre lærere og 5 elever. Vi havde et tema om eventyr, og vi fik læst, hørt og fortalt en masse eventyr. I musik sang vi folkeviser og i kunst tegnede vi en masse eventyr ind i et stort billede. Det var super hyggeligt.

Vi havde skolen i en lejlighed på NLM's (Norsk Luthersk Mission) kompound i Addis.
Her lå en masse klæde-ud-tøj, som eleverne legede med i frikvartererne.Derfor kunne man møde riddere og prinsesser, sørøvere og bondedrenge. På den måde var det i ugen.

Vi sluttede ugen af med at eleverne skulle fortælle et eventyr hver, som de havde øvet på hele ugen. Vi sang vores folkevise, for de "få" der dukkede op. Vi havde regnet med at se tre mødre dukke op, men pludselig sad der tre af de gamle lærere og den eneste datter og nogle NLM-familier med børn (fordi de også boede på NLM's kompound i den uge). Så pludselig var der helt fyldt op med mennesker i den lille skole.
Der kom nogle ekstra gæster og ville være med

Ruth fortæller her sit eventyr på en spændende måde
Der var ekstra mange mennesker på kompounden den fredag, fordi det var dagen før at den fælles konference for alle NLM og DLM-missionærer (Dansk Luthersk Mission) skulle begynde...