onsdag den 10. februar 2016

Field Day - 1. uge i Addis

Det er vist på tide at få skrevet lidt herinde. Det har jeg ikke været god til på det sidste. Det er ikke fordi, der ikke er sket noget, men det er svært at få sat sig ned, for at formidle det videre.

Vi har lige været tre uger i Addis. Den kære hovedstad, som det fleste nok både elsker og hader. Sådan har jeg det i hvert fald. Den er stor, larmende, forurenet og kaotisk. Men alligevel er den dybt fascinerende,  og den kalder på at blive udforsket og lært at kende. Og mens vi var der denne gang, var det faktisk rigtig fedt. Jeg tog mig selv i flere gange bare at være glad for at være i Addis, have skole med så dejlige elever og gode kollegaer og medmissionærer.

I den første uge i Addis var børnene på Bingham Academy, som de har været to gange før løbet af dette skoleår. Denne gang sluttede ugen af med to Field Days. Det var super sjovt at være med til det. Det er to idrætsdage, hvor eleverne dyster i mange forskellige discipliner. Men forskellen i fht Danamrk var her, at det var varmt og dejligt at være ude, noget der ikke sker så tit i Danmark, når man har idrætsdag, og at forældre og søskende kom og var med og heppede alt hvad de kunne. Det gjorde dagene meget festlige. Og jeg tror ikke at der var nogen som kunne måle sig med vores norsk/danske "heppekor". Vi var jo med alle sammen, både mødrene og lærerene fra Den Norske Skole. Og børnene havde grund til at være stolte, det klarede det ganske bra.
Tore (i den grønne bluse) i trebensløb. Tore har gået i KG1 (Kindergarden 1),
når han har været på Bingham. På det alderstrin får de ikke medaljer, og det er godt.
Da de skulle løbe bønneposeræs, tabte Tore sin bønnepose.
Han kiggede ned på den på jorden og så op mod målet,
og så løb han bare videre uden af samle posen op. 

Marie (i den grønne) vinder trebensløbet for hendes klasse



Darara har vundet et par medaljer (eller bånd), som det kan ses på hans bluse

Der var alle mulige discipliner, også nogen som bare var for sjov. Fx dette mor-søn-løb.
Moses er trillebør sammen med Nora i venstre side. 

Elisabeth kæmper hårdt for at overhale pigen foran

Her ses de alle fra den norske skole.